KAD PERNIAGAAN

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia,

Kad Perniagaan seperti namanya berfungsi untuk memperkenalkan perniagaan anda kepada orang lain melalui sekeping kad. Kad perniagaan yang cantik akan menarik perhatian prospek anda untuk mengetahui tentang perniagaan anda dengan lebih lanjut dan seterusnya menjadikannya prospek berpotensi. Menyedari tentang itu, kami sentiasa membekalkan kad perniagaan yang bermutu tinggi kepada para pelanggan kami bagi meningkatkan ‘first impresion’ terhadap perniagaan mereka. Kami hanya menggunakan material yang bermutu tinggi dan berkualiti.

contoh

Di sini, kami hanya menyenaraikan senarai harga kad perniagaan yang bercetak kedua-dua belahnya. Kenapa begitu? Ini adalah kerana kami percaya, adalah rugi sekiranya tidak menggunakan ruang yang ada sebaik-baiknya untuk mempromosikan perniagaan anda. Sebagai contoh, kami berpendapat, bahagian hadapan kad boleh digunakan sebagai daya penarik untuk sesiapa yang melihatnya teruja untuk mengetahui kad apakah itu. Di bahagian belakang pula barulah kita letakkan serba sedikit info mengenai perniagaan kita termasuklah cara untuk menghubungi anda.  Namun, sekiranya anda inginkan kad perniagaan yang bercetak sebelah bahagian sahaja, anda boleh emailkan kepada kami untuk mendapatkan senarai harganya.

Buat masa ini, kami hanya menawarkan kad perniagaan bersaiz 52mm x 86mm dan 50mm x 89mm sahaja.

* Sekiranya anda ingin merekabentuk kad perniagaan anda sendiri, EMAILKAN SAHAJA KEPADA SAYA DAN SAYA AKAN EMAILKAN KEMBALI TEMPLATENYA. Template adalah dalam format Adobe Ilustrator.

Di bawah adalah senarai harga bagi kad perniagaan yang kami tawarkan:-

Di bawah pula ialah senarai harga bagi kad perniagaan yang dicetak di atas kertas yang istimewa:-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s