SENARAI HARGA

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,

Seperti yang semua sedia tahu, kami kini menggabungkan 2 perniagaan utama kami iaitu perniagaan percetakan dan fotografi. Oleh itu, sila buat pilihan anda bagi produk yang ingin anda ketahui pada tab pilihan senarai harga di atas.

Terima kasih.

9 responses to “SENARAI HARGA

  1. Siti Nur Afina

    PAKEJ INCLUDE SESI OUTDOOR KE??

  2. bile nk ade promosi ni?

  3. Shamsul Azila

    Fikry, ini cadangan sahaja..apa kata tambah kt pakej tu rakaman scene2 awal sampai akhir majlis mcm Nur Nadia SM Nasimuddin wedding @ cm fazrien photography utk msk dlm cd..mudah2 bisness kamu makin maju kawanku…amin🙂

  4. Kalau gambar dah ada, tapi nak order Custom Album sahaja boleh tak? Kalau ada berapa ye? Thanks.

    • Harga samalah macam custom album tambahan tu…
      1) Custom Album (10′x12′) – RM800
      2) Custom album (8′x10′) – RM300

      yang tambahan tu pegang konsep sama, iaitu gambar dah ada n nak dijadikan custom album….
      harap maklum ye….🙂

  5. Maklum Tuan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s