My Wedding Job 2010

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,

Erm, tahun ni tak banyak amek job sebab banyak sangat kerja nak kena buat. Masa cuti sekolah bulan 6 hari tu amek satu je job. Kat Taiping. Walaubagaimanapun, cukup puas hati. Pengantin yang bagi full support, ahli keluarga yang ceria dan baik dan suasana yang meriah, semua ni menjadikan segala penat lelah semasa menjadi fotografer kepada Foziana & Zulkefli berbaloi dan penuh dengan kepuasan. Selamat Pengantin Baru saya ucapkan kepada Foziana & Zulkefli. Walaupun hampir sebulan dah berlalu, tapi bahangnya masih lagi terasa…. hehehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s